Bejelentkezés

Folytatás...

A projekt során felmérjük a résztvevő szervezetek jelenlegi állapotát, összegyűjtjük a működő jó gyakorlatokat, szakmai ajánlást állítunk össze a kézműves szektor vizuális megjelenítése és ezen termékek, szervezetek körében a modern szervezetfejlesztési és innovációs módszertanok alkalmazhatóságáról. A közös nemzetközi műhelymunkák, tanulmányutak és a kutatás eredményeinek felhasználásával elkészül az összehasonlító kutatási zárójelentés legalább 120.000 karakter terjedelemben, melyet bárki számára elérhető módon, on-line formában, közzéteszünk a projekt honlapján, terjesztjük már meglévő- és a projekt során kialakuló kapcsolatrendszeren keresztül. 

A projekt végén a kutatás, a műhelymunkák és tanulmányutak tapasztalatainak megosztása, terjesztése érdekében tréninget szervezünk. A tréningre meghívjuk mindazokat a szakembereket, akikkel a kutatás és hálózatépítés során kapcsolatba kerültünk és érdekeltek a kézműves termékekhez kapcsolódó fejlesztések használatában, terjesztésében saját térségükben. A tréning során megosztásra kerülnek a feldolgozott nemzetközi tapasztalatok, jó gyakorlatok, ezek adaptálhatóságának módszertana. 

A kutatás és a szakmai programok során létrejövő tapasztalatcserék, majd a szakmai ajánlás és tréning során átadásra kerülő korszerű szervezetfejlesztési és vizuális megjelenítési technikák mind a szolgálják, hogy a kulturális örökség területén dolgozó szakemberek és szervezetek a modern piaci körülmények közt életképesebbek legyenek, egyre több embernek tudjanak megélhetést biztosítani, növekedjen társadalmi rangjuk.